jún. 18., P

|

Belső Beszélgetések

Belső Beszélgetések - A Kapcsolat - Vol 3.

6 alkalmas sorozat indul - Fókuszban a kapcsolataink, önmagunkkal, másokkal és a világgal. Fontos! A gyakorlatok nem párkapcsolat orientáltak, általánosságban érintik a kérdéskört. :)

Registration is Closed
See other events
Belső Beszélgetések - A Kapcsolat - Vol 3.

Idő és helyszín

2021. jún. 18. 18:00 – 19:15 CEST

Belső Beszélgetések

Az eseményről

A Belső Beszélgetések egy több alkalmas csoportos program, melyben a résztvevőknek lehetőségük nyílik különböző tudatos jelenlét (mindulfness) meditációval és egyéb technikákon keresztül megfigyelni és elfogadni a körülöttük lévő jelent, másokat és önmagukat. 

A program célja közösségek létrehozása, ahol megtanulhatunk jobban kapcsolódni a jelenben önmagunkhoz a csoport jelenléte mellett és megtanulhatjuk bátran megosztani (ha szeretnénk) a közös technikák alkalmazása során létrejövő tapasztalatunkat.  Az ilyen közösségi élmények kiegészítik és megerősítik az egyéni saját tapasztalatot és a megosztásán keresztül újabb oldalát mutatják meg a meglévő felismeréseinkne.  

A Belső Beszélgetések jelentik a Prémium Élet közösségi megtapasztalását, ahol lehetőség nyílik az eleve bennünk lévő minőségek megtapasztalására, növelésére és megosztására. A gyakorlatok megerősítik bennünk a biztonság, elégedettség és kapcsolódás; a nyugalom, béke és elfogadás; az öröm, a magabiztosság és hála állapotait.  Közösen - Önmagunk, Önmagunkért és egymásért.

Esemény megosztása