máj. 31., H | Online Event

Belső Beszélgetések - Bázis program - 2. alkalom

1.Gyakorlat: Mindfulness Alapgyakorlat 2.Gyakorlat: A bennünk lévő történések felismerése és elismerése- “gondolat, érzés, érzet”
A regisztráció le van zárva
Belső Beszélgetések - Bázis program - 2. alkalom

Idő és helyszín

máj. 31. 20:00 – 21:15
Online Event

Az eseményről

A Belső Beszélgetések egy több alkalmas csoportos program, melyben a résztvevőknek lehetőségük nyílik különböző tudatos jelenlét (mindulfness) meditációval és egyéb technikákon keresztül megfigyelni és elfogadni a körülöttük lévő jelent, másokat és önmagukat.

A program célja közösségek létrehozása, ahol megtanulhatunk jobban kapcsolódni a jelenben önmagunkhoz a csoport jelenléte mellett és megtanulhatjuk bátran megosztani (ha szeretnénk) a közös technikák alkalmazása során létrejövő tapasztalatunkat.  Az ilyen közösségi élmények kiegészítik és megerősítik az egyéni saját tapasztalatot és a megosztásán keresztül újabb oldalát mutatják meg a meglévő felismeréseinkne.

A Belső Beszélgetések jelentik a Prémium Élet közösségi megtapasztalását, ahol lehetőség nyílik az eleve bennünk lévő minőségek megtapasztalására, növelésére és megosztására. A gyakorlatok megerősítik bennünk a biztonság, elégedettség és kapcsolódás; a nyugalom, béke és elfogadás; az öröm, a magabiztosság és hála állapotait.  Közösen - Önmagunk, Önmagunkért és egymásért.

Esemény megosztása