máj. 27., Cs

|

Online Event

Belső Beszélgetések - Egyszerű, de nagyszerű

Minden héten egy-egy alap mindfulness meditációt végzünk, mely után lehetőség nyílik az élmények megosztására, vagy csak a csendes együttlétre.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Belső Beszélgetések - Egyszerű, de nagyszerű

Idő és helyszín

2021. máj. 27. 20:00 – 20:45

Online Event

Az eseményről

A Belső Beszélgetések egy több alkalmas csoportos program, melyben a résztvevőknek lehetőségük nyílik különböző tudatos jelenlét (mindulfness) meditációval és egyéb technikákon keresztül megfigyelni és elfogadni a körülöttük lévő jelent, másokat és önmagukat.

A program célja közösségek létrehozása, ahol megtanulhatunk jobban kapcsolódni a jelenben önmagunkhoz a csoport jelenléte mellett és megtanulhatjuk bátran megosztani (ha szeretnénk) a közös technikák alkalmazása során létrejövő tapasztalatunkat.  Az ilyen közösségi élmények kiegészítik és megerősítik az egyéni saját tapasztalatot és a megosztásán keresztül újabb oldalát mutatják meg a meglévő felismeréseinkne.

A Belső Beszélgetések jelentik a Prémium Élet közösségi megtapasztalását, ahol lehetőség nyílik az eleve bennünk lévő minőségek megtapasztalására, növelésére és megosztására. A gyakorlatok megerősítik bennünk a biztonság, elégedettség és kapcsolódás; a nyugalom, béke és elfogadás; az öröm, a magabiztosság és hála állapotait.  Közösen - Önmagunk, Önmagunkért és egymásért.

Esemény megosztása