top of page
Keresés

Hogyan olvassuk ezt a blogot?

Prémium Élet-Cél


Azért hoztam létre a Prémium Életet, mert hiszem, hogy mindannyian békére, belső megnyugvásra, végső soron boldogságra vágyunk. A saját szubjektív tapasztalataim, akárcsak a szakirodalmi kutatásom a disszertációmban, nyilvánvalóvá tették számomra, hogy ezek az elsőre magától értetődőnek tűnő minőségek talán mégsem annyira egyértelműek. A boldogság, a jó élet, a jóllét vagy a magas életminőség sok szemszögből, más és más tudományterületek eredményein keresztül, de végsősoron kizárólag a saját élettapasztalataink révén határozhatóak meg és érhetők el.


Életminőség blog


Fontosnak tartom, hogy ez a blog, (akárcsak az életminőség definíciója maga), tartalmazzon objektív és szubjektív elemeket is, mert ez teszi élővé, emberközelivé, személyessé a témával való találkozást. Még fontosabb azonban, hogy az itt leírtakat a szó legjobb értelmében kritikusan, a saját tudásunk és tapasztalatainkon keresztül olvassuk és értelmezzük. Gondoljuk át, hogy mi magunk hogyan vélekedünk a témáról, mit ismerünk vagy tapasztalunk meg az itt leírtakból és ez hogyan segíthet nekünk a saját Prémium Életünk megtalálásában, megalkotásában.


Mindenki számára mást jelent békében élni önmagával és a környezetével, más módon lelünk rá a belső megnyugvás állapotára, a boldogság valódi jelentését pedig szinte kizárólag mi adhatjuk meg önmagunk számára.


Vizsgáljuk meg együtt alaposan a témát!


5 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page